Verslag ledenavond 13 december 2023 Vrouwen Van Nu, Afdeling Oosteinde

De organisatie van deze avond lag in handen van zowel het bestuur als de activiteitencommissie. In totaal kwamen 40 leden bijeen in De Kolonie om gezamenlijk in Italiaanse kerstsferen de feestdagen in te luiden.

Vanaf 17.30 uur was er een feestelijke inloop, waarbij de leden bij binnenkomst werden begroet met een feestelijk drankje. Vervolgens zocht iedereen een plekje in de sfeervol versierde zaal, gehuld in kerstdecoraties.

Op de tafels stonden smakelijke hapjes en borrelplanken klaar, waar volop van werd genoten. De voorzitter opende de avond om 18.00 uur met een welkomstwoord en een gedicht. Daarna was het tijd voor een smakelijke salade, gevolgd door heerlijke pinsa’s, en tot slot een verrukkelijk nagerecht.

Na een passend gedicht en een afsluitend kopje koffie/thee met bonbon wenste de voorzitter iedereen een prettige thuiskomst en gezellige feestdagen toe. De volgende vergadering staat gepland op 17 januari 2024 en zal tevens dienen als jaarvergadering.