Reanimatie &AED cursus Ruinerwold/Berghuizen/Oosteinde

De reanimatie cursus voor burgerhulpverleners in de dorpen Oosteinde, Berghuizen en Ruinerwold en andere belangstellenden zijn voor dit najaar weer gepland. De cursus is geschikt voor beginners en herhalers Reanimatie&AED

De cursus wordt gegeven door een gecertificeerde instructeur van de Nederlandse Reanimatie Raad. De cursus is kostenloos voor burgerhulpverlener anders zijn de kosten 35 euro. Uw bijdrage wordt gebruikt voor de kosten van de trainingen en het onderhoud van de AED’s en kasten.

Najaar opleiding/herhaling Reanimatie en AED
Di. 19 september De Kolonie in Oosteinde (nog 6 plaatsen)
Wo. 11 oktober De Barg’n in Berghuizen (nog 9 plaatsen)
Do. 16 november De Buddingehof in Ruinerwold (nog 8 plaatsen)
Duur; 19.30 – ca. 22.30 uur

Voor meer informatie en opgave via Sienette van het Hof schmieren@hotmail.com of telefonisch 0522-452566.