Zomerfeest Oosteinde de Flodder Editie!

Op 23, 24, 25 juni 2023 organiseert Buurtvereniging Oosteinde het Zomerfeest in Oosteinde. We brengen dit jaar de familie Flodder naar de feesttent in het Oosterse Zonnedael. En verder is er een mooi afwisselend programma voor jong en oud.

De schoolkinderen komen weer traditiegetrouw het Zomerfeest openen op vrijdagochtend. Buurtvereniging Oosteinde heeft weer gezorgd voor een heleboel leuke spelletjes waar alle kinderen, jong en oud, aan mee kunnen doen. Aansluitend is het frietfeest. ’s Middags kunnen de kinderen hun talent laten zien tijdens de talentenshow ‘Oosteinde got talent’.

Op vrijdagavond maak je meteen kans op prachtige prijzen tijdens de bingo. Er worden zes rondes gespeeld én een Superronde! Daarna is het big party met DJ Danny Blom, hij maakt feesten in het weekend nóg dikker van Marc v/d Linden in zijn slechte tijd en dat zonder enige schaamte! Niet voor niets is Danny gekroond tot huis DJ van Muziekweekend Pesse.

Op de zaterdagochtend om 10:30 uur start de feestelijke optocht van versierde wagens en individuelen. Na de prijsuitreiking is er feestmuziek van DJ Roelof.

De zaterdagavond begint het eerste onderdeel van de zeskamp, namelijk: De Geheime Spelen. En je raad het al: wat we precies gaan doen houden we nog even geheim. Daarna gaat het dak eraf met The Velvet Roses! Zij zijn meer dan een feestband, het zijn echte gangmakers en stilstaan is dus geen optie als deze gasten spelen!

Zondagmiddag begint met een brunch, want van feesten krijg je trek. De leden worden weer getrakteerd op een heerlijke brunch.

Na de brunch worden de laatste zeskamp spellen gespeeld, dit jaar strijden de buurtschappen geheel in thema Flodder om de eerste plaats tijdens de Mega Flodder Estafette, uiteraard zoeken we ook dit jaar weer naar de origineelst verklede Flodder van het Oosterse Zonnedael. Het feest wordt weer groots afgesloten door Erik Snijder en Rick Mulder, twee jonge jongens uit Ruinerwold die samen ER-geluid vormen en er een grandioos feestelijk einde van maken.

Gedurende het hele feest is er kermis als vanouds verzorgd door MW Amusement uit Wildervank.