Beach Event Ruinerwold 2023

Een weekend tennis en volleybal op 1 beach-locatie
Een weekend tennis en volleybal op 1 beach-locatie
TC ’t Wold en VCR Ruinerwold organiseren op zaterdag 1 juli en zondag 2 juli 2023 gezamenlijk het ‘Beach Event Ruinerwold’, een jaarlijks evenement wat in 2018 de vuurdoop beleefde. Op de zaterdag wordt zowel het traditionele beachtennis als het beachvolleybal toernooi gehouden. Aansluitend is het op zondag de beurt aan de jeugd. Dit allemaal in hetzelfde weekend en op dezelfde locatie. De tennis- en volleybalvereniging slaan dus wederom de handen ineen.

De grote parkeerplaats achter de sporthal en naast de accommodatie van TC ’t Wold is opnieuw het decor van Beach Event Ruinerwold. Voor de gelegenheid zal deze parkeerplaats worden omgetoverd tot het “Albert Kleis Strand” en “Playa del Jan Kleis”. Vanaf woensdagavond 19:00 uur kunnen auto’s daar niet meer parkeren. Hiervoor kan uitgeweken worden naar de ijsbaan. Het evenement start zaterdag 1 juli om 9:00 uur.

De tenniswedstrijden worden gespeeld in een Topklasse en een Recreatieve klasse. Voor tennis betekent de Topklasse een speelsterkte t/m 7. Niet-tennissers en speelsterkte 8 of 9 kunnen deelnemen aan de Recreatieve klasse. Heren en dames spelen in dezelfde klasse en een team bestaat uit een koppel van 2 personen.

Een beachvolleybalteam bestaat uit 3 personen, waarvan minimaal 1 dame. Uiteraard mag je met meer dan 3 personen in een team meedoen, maar dan moeten de spelers rouleren. De volleybalteams moeten ook een scheidsrechter en teller leveren. De minimumleeftijd voor deelname aan tennis is 16 jaar, voor volleybal is dat 12 jaar.

Opgeven voor het Beach Event Ruinerwold kan tot uiterlijk 24 juni a.s. via de website https://beacheventruinerwold.nl. Een lidmaatschap van een van de verenigingen is niet nodig.

Voor het beachtennis zijn de kosten € 5,00 per persoon, voor beachvolleybal bedraagt de bijdrage € 15,00 per team. Deze kosten dienen op de dag zelf contant betaald te worden. Materialen zoals rackets en ballen zijn op locatie aanwezig.

Kijken is voor alle leeftijden, dus we hopen op veel publiek deze dag. Je hoeft je niet te vervelen want er is muziek, een verloting en uiteraard zijn er drankjes en voldoende versnaperingen verkrijgbaar!