Vrouwen van Nu uit eten bij Drenthe College

De Vrouwen van Nu, van de afdeling Oosteinde zijn op 31 januari uit eten geweest bij het Drenthe College in Meppel. In totaal dertien dames prikten een vorkje mee in het opleidingsrestaurant Delicious.

Delicious in Meppel is een sfeervol ingericht opleidingsrestaurant waar horeca studenten van Drenthe College het restaurant runnen met ambachtelijke keuken en wisselende kaart. De koks in opleiding doen, onder deskundige begeleiding van vakdocenten, praktijkervaring op, die ze in hun toekomstig beroep kunnen gebruiken. Door de gastvrouwen/heren in opleiding werden de dames heel gastvrij ontvangen en bediend. Ze genoten van een heerlijk vier gangen menu met als afsluiting een kopje koffie of thee. Bij iedere gang werd duidelijk verteld wat er op het bord lag. De koninklijke afvaardiging uit Oosteinde kijkt terug op een heel gezellig uitje, wat voor herhaling vatbaar is.