Reanimatie &AED cursus Ruinerwold/Berghuizen/Oosteinde

Stichting Reanimatie AED Ruinerwold e.o. heeft in 2023 trainingen gepland voor de Reanimatie & AED voor onze burgerhulpverleners in de dorpen Oosteinde, Berghuizen en Ruinerwold. Andere belangstellenden zijn ook welkom. Een behaald certificaat is 2 jaar geldig. Jaarlijks een herhaling doen is aan te bevelen. De cursus is geschikt voor beginners en herhalers Reanimatie&AED

De training wordt gegeven door een gecertificeerde instructeur van de Nederlandse Reanimatie Raad. De cursus is kostenloos voor burgerhulpverlener anders zijn de kosten 35 euro. Uw bijdrage wordt gebruikt voor de kosten van de trainingen en het onderhoud van de AED’s en kasten.

Voorjaar opleiding/herhaling Reanimatie en AED
Di. 21 maart De Kolonie in Oosteinde
Wo. 5 april De Barg’n in Berghuizen
Do. 8 juni De Buddingehof in Ruinerwold
Duur; 19.30 – ca. 22.30 uur

Najaar opleiding/herhaling Reanimatie en AED
Di. 19 september De Kolonie in Oosteinde
Wo. 11 oktober De Barg’n in Berghuizen
Do. 16 november De Buddingehof in Ruinerwold
Duur; 19.30 – ca. 22.30 uur

Voor meer informatie en opgave via Sienette van het Hof schmieren@hotmail.com of telefonisch 0522-452566.