Ken Besuijen bij museumboerderij De Karstenhoeve

Vrijdagavond 24 maart is er een optreden van Ken Besuijen. Al op 16-jarige leeftijd speelde Ken (Meppel 1994) in deze omgeving zijn eerste voorstellingen met het repertoire van Wim Sonneveld.

Inmiddels is hij 28 jaar en heeft al veel optredens door het hele land gespeeld. En het is niet alleen bij Wim Sonneveld gebleven, want Ken heeft ook ander repertoire in zijn voorstelling opgenomen. Samen met pianist Edwin Paarlberg zal Ken u een avond bezorgen om niet gauw te vergeten. Hij neemt u mee op een reis door het Nederlandse theaterlandschap waarin het kleinkunstlied, lollige conferences en de nodige grappen centraal staan. Hij kijkt ernaar uit u te mogen ontmoeten. Kortom alle reden om deze avond naar De Karstenhoeve te komen voor een gezellig, ontspannen avondje uit.
Datum: vrijdag 24 maart
Aanvang: 20.00 uur, deel open om 19.30 uur
Entree: € 12,50 ( te bestellen via info@karstenhoeve.nl, Telefonisch: 0522-481447
Museumboerderij De Karstenhoeve, Dokter Larijweg 21 Ruinerwold.