Reanimatie &AED-opleiding/herhaling vanaf september

Stichting Reanimatie AED Ruinerwold e.o. heeft in het najaar trainingen gepland voor de Reanimatie & AED voor onze burgerhulpverleners in de dorpen Oosteinde, Berghuizen en Ruinerwold. Een behaald certificaat is 2 jaar geldig. Jaarlijks een herhaling doen is aan te bevelen. De genoemde trainingen zijn geschikt voor de opleidingen en herhaling reanimatie&AED

De training wordt gegeven door een gecertificeerde instructeur van de Nederlandse Reanimatie Raad. Indien u burgerhulpverlener wordt na de opleiding wordt de opleiding u aangeboden, anders zijn de kosten 25 euro. Uw bijdrage wordt gebruikt voor de kosten van de trainingen en het onderhoud van de AED’s en kasten.

Opleiding/herhaling Reanimatie en AED
Di. 27 september De Kolonie in Oosteinde
Wo. 5 oktober De Barg’n in Berghuizen
Do. 17 november De Buddingehof in Ruinerwold
Aanvang 19.30 uur.

Voor meer informatie en opgave via Sienette van het Hof schmieren@hotmail.com of telefonisch 0522-452566.