Informatiebord oorlogsmonument onthuld

Op woensdagmiddag 4 mei, om 16.00 uur, wordt bij het oorlogsmonument aan de Hardenweg een informatiebord onthuld. Het monument ter nagedachtenis aan de zeven omgekomen slachtoffers van de vliegtuigcrash op 29 december 1943 is in 2017 geplaatst.

Om het verband tussen dit monument en de oorlogsgraven op de begraafplaats op Blijdenstein aan te geven wordt er nu bij het monument aan de Hardenweg een informatiebord geplaatst waarin een en ander duidelijk wordt gemaakt. Ook op de begraafplaats wordt eenzelfde bord geplaatst.
Het monument zal worden onthuld door Sarah Webb, nicht van één van de slachtoffers, Stanley Webb. U wordt hierbij namens de Stichting Historie van Ruinerwold van harte uitgenodigd deze plechtigheid bij te wonen. NB. Het monument staat aan de Hardenweg, ongeveer 200 meter vanaf de Havelterweg. Er is gelegenheid tot het leggen van bloemen.