Voorbereidingen Oldtimerdag Ruinerwold in volle gang

Het bestuur van stichting Oldtimerdag Ruinerwold heeft besloten om de voorbereidingen voor de 28e Oldtimerdag in Ruinerwold op te starten. Ondanks de onzekerheden waar we nu nog mee te maken hebben zullen we toch voorbereidingen moeten treffen voor de Oldtimerdag op 21 augustus 2021. We laten ons tijdens de voorbereiding continue voorlichten door de overheden.

Naast de voorbereidingen als zou het een ‘normale’ Oldtimerdag worden gaan we ook meerdere scenario‚Äôs uitwerken. In verband met de bijzondere omstandigheden waarin we verkeren vraagt het dit jaar ook om een bijzondere aanpak. Daarbij moet opgemerkt worden dat niets hetzelfde hoeft te blijven zoals voorgaande jaren. We kunnen niets uitsluiten in deze fase van de voorbereidingen. Ook zullen we er rekening mee moeten houden dat het evenement niet doorgaat. We zullen wellicht ook besluiten moeten nemen die niet in het gedachtegoed van de Oldtimerdag passen. Op dit moment is er nog heel veel onzeker en heel weinig zeker. Dat zal na verloop van tijd om moeten buigen naar steeds meer zekere factoren.

Hoe dichter we 21 augustus naderen hoe nauwkeuriger de organisatie of het plan wordt. Het is niet ondenkbaar dat we regelmatig ons plan bij moeten sturen naar aanleiding van de mededelingen die we krijgen van hogerhand. De organisatie neemt uiterlijk 1 juli een definitief besluit over het doorgaan van de Oldtimerdag Ruinerwold.