Kleine attentie voor inwoners van Oosteinde

De speeltuin-, buurt-, en belangenvereniging van Oosteinde samen met de Vrouwen van Nu en de or/mr leden van OBS de Wezeboom, hebben de inwoners van Oosteinde verrast met een Paas-geschenk. Vrijdag 2 of zaterdag 3 april krijgen alle inwoners de attentie in de bus.

Alle besturen en vrijwilligers willen de inwoners van Oosteinde bedanken voor hun bijdrage in het verzamelen van en het iedere keer weer komen brengen van oud ijzer en oude elektra materialen naar de verzamelplaats. Het is goed voor het milieu en het levert de verenigingen wat op. Door de verkoop van het oud ijzer en het inzamelen van elektra kunnen we veel doen aan het recyclen van de afgedankte spullen. Met deze actie is het ieder jaar weer mogelijk om de verenigingen in Oosteinde met initiatieven te helpen en financieel te ondersteunen bij de aankoop van noodzakelijke spullen.