Uitnodiging Sint Drive-in

Sinterklaas is in het land! Hoofdpiet heeft ons laten weten dat de Sint jullie kinderen dit jaar extra wil verwennen. Geheel in stijl van de landelijke intocht nodigt hij jullie op 5 december uit voor de kleurrijke Sint Drive-in! Van 11:00 uur tot 12:00 uur zijn Sint en Piet aanwezig op het schoolplein om alle kinderen van leden van de BVO en alle kinderen van OBS De Wezeboom te begroeten.

De Sint Drive-in houdt in dat je met de auto vanuit Wolddijk de Schoolstraat inrijdt om vervolgens met open ramen de Sint en Piet bij het schoolplein te begroeten. En Sint en Piet zullen lekkers en een cadeautje meenemen voor alle kinderen. Hoe leuk is dat?!

Kom gezellig langs in de auto en laat de kinderen een mooie tekening met naam erop voor de Sint meenemen. De winnaar van de mooiste tekening wint een extra pakje uit de zak.

Ook enthousiast over Sint’s uitnodiging? Meld jouw kind dan voor 20 november a.s. aan door naam, leeftijd en adres door te geven aan info@bvoosteinde.nl.

P.S.: Vanwege Corona maatregelen zijn alleen mensen in een auto van harte welkom!