Doe je ook mee aan Spiekpietjes route Oosteinde?

In deze bijzondere tijd ontstaan er creatieve idee├źn. Yvonne Bennink heeft samen met Buurtvereniging Oosteinde De Spiekpietjes route bedacht en uitgewerkt! De Spiekpietjes route is een speurtocht voor het hele gezin, met als startpunt Dokter Larijweg 161 en eindpunt OBS De Wezeboom, Schoolstraat 28. De route kun je lopend, fietsend of met de auto volgen van 28 november t/m 5 december 12:00 uur.

Onderweg zijn er leuke opdrachten te doen, die kun je herkennen aan de spiekpiet afbeelding in bijvoorbeeld een perenboom, aan een bankje of in aan verkeersbord . Neem pen en papier mee om de antwoorden op te schrijven. Print daarnaast de pietenstrippenkaart uit of turf op een papier hoeveel spiekpieten je op de route tegenkomt. Op de eindplek is een geheime schoorsteen. Drop hier jouw papier met antwoorden en het aantal pieten in. Uit alle goede inzendingen wordt er een winnaar uitgeloot, De Spiekpiet Spotter 2020.