Vrouwen van Nu Oosteinde op bezoek bij kapsalon

vrouwen van nu1Op 16 februari om 19.00 uur stonden er 30 vrouwen uit Oosteinde op de stoep bij kapsalon van den Berg. Wat er precies ging gebeuren wist niemand, het was allemaal nog een verrassing. Er was veel belangstelling voor deze avond, georganiseerd door de vrouwen van Nu. We werden gastvrij ontvangen door de hele familie van den Berg en hun team met een kopje koffie en wat lekkers erbij. Daarna werden we in groepjes ingedeeld en zo maakten we kennis met alle aspecten van deze kapsalon.

Het was zo georganiseerd dat iedereen wel een keer een behandeling onderging. Zo werden er haren gewassen en verzorgd en daarna mooi in model geföhnd. In een anderen ruimte ondergingen dames een gezichtsbehandeling bij de schoonheidsspecialiste of ondergingen een hot stone massage. Ook konden we kennismaken met de voetreflextherapie en zien hoe dit in de praktijk ging. Tussendoor werden we voorzien van hapjes en drankjes en liet slager Ard ons ook zien en proeven wat hij bij zich had deze avond.

Er werden ook nog enkele dames prachtig in de make-up gezet! Jammer dat deze dames toch maar besloten gewoon naar huis te gaan na afloop want ze zagen er uit om zo naar een feestje te gaan! Tot slot nog even allemaal op de foto met Lucel!

We hebben een leuke gezellige en interessante avond gehad en bedanken fam. van den Berg en hun hele team dan ook hartelijk hiervoor!