De Belangenvereniging Oosteinde organiseert op 26 mei 2018 het evenement ‘Ontmoet Oosteinde’ om onze inwoners en ondernemers meer met elkaar in contact te brengen. Hiermee willen we de leefbaarheid van ons mooie dorp ondersteunen.

Ontmoet Oosteinde bestaat uit een feestelijke bijeenkomst in en rond Dorpshuis De Kolonie van één dagdeel, waar onze lokale ondernemers de mogelijkheid krijgen zich te presenteren, zodat de nieuwe en bestaande inwoners (hernieuwd) kennis kunnen maken met alles wat Oosteinde te bieden heeft. Een mooie kans om elkaar beter te leren kennen.

Social Sofa
De Social Sofa past hier uitstekend bij: wij willen deze mooie bank graag midden in ons dorp plaatsen als opvallende ontmoetingsplek. Om de bank helemaal ‘eigen’ te maken vragen we inwoners van Oosteinde om een patroon te ontwerpen voor de mozaïek. Het winnende patroon wordt door inwoners zelf op de bank aangebracht tijdens ontmoetingsavonden en -middagen! 

De Social Sofa is niet alleen een heel symbolische ontmoetingsplek, maar de creatie ervan vraagt juist die creativiteit, ontmoeting en gezamenlijkheid die we willen aanboren. Ook is het belangrijk dat er tijdens de bijeenkomsten koffie, thee en gezelligheid is, zodat iedereen in een gezellige sfeer uiteindelijk samen de bank maakt. Tijd voor een praatje en elkaar beter leren kennen is ook een belangrijk onderdeel.

Wil je ook een ontwerp maken, download dan hier de contourtekening social sofa en lever hem in bij één van de organisatoren of mail het resultaat naar ontmoet.oosteinde@hotmail.com. 

Oosteinde zijn we met elkaar
Voor een kleine gemeenschap, zoals Oosteinde, is het belangrijk dat je elkaar kunt vinden als het nodig mocht zijn. Voor een product of dienst, maar ook voor praktische hulp en gezelligheid. Dat is waar buren voor zijn!

Ontmoet Oosteinde is opgezet voor zowel de ondernemer als voor de inwoner en kan alleen iets betekenen als beiden ook aanwezig zijn! Daarom vragen wij de ondernemers van Oosteinde om zich te presenteren aan de inwoners met een stand (binnen of buiten), een verkoopwagen of op een eigen manier.

Nog niet aangemeld? Snel dan! 
Meld je dus snel aan via het inschrijfformulier bij één van de onderstaande contactpersonen of via ontmoet.oosteinde@hotmail.com !

 

Met vriendelijke groet,

Werkgroep Ontmoet Oosteinde

  • Ageeth Wever                     –           06-24692748
  • Jan Roelof Remmelts       –           06-13493647
  • Anja Zantinge                     –           06-13394923
  • Joost Kaper                         –           06-54647703
  • Sjoerd Meijer                      –           06-57193323