OBS de Wezeboom

School                                School

Obs de Wezeboom staat in het dorp Oosteinde aan de Schoolstraat. De missie van onze school is om de leerlingen op een respectvolle manier te laten leren. De missie van Stichting Wolderwijs, ‘Het kind staat centraal’ wordt bij ons in de praktijk uitgewerkt. De ononderbroken ontwikkeling zorgt ervoor dat leerlingen zich optimaal kunnen ontplooien.

We geven de leerlingen verantwoordelijkheid waar het kan. We geven duidelijke structuren en opdrachten. We stellen eisen aan de leerlingen die hen sterk en evenwichtig maken. We willen de leerlingen zelfstandig, zelfredzaam en zelf verantwoordelijk zijn voor hun eigen leerproces.

De uitdaging om zichzelf verder te ontwikkelen geldt voor de leerling, maar ook voor het personeel dat werkzaam is op onze school. We geloven hierbij in de kracht van effectief onderwijs. We hanteren de slogan: “Samen Uniek”. Vanaf schooljaar 2018-2019 zijn wij een IPC school.

Ons logo ziet u op de gevel van onze school in mozaïek.

Logo              Logo                        Logo

De Schoolstraat is goed bereikbaar, zowel lopend, als met de fiets of met de auto. Het gebouw bestaat uit vier lokalen, een speellokaal voor groep 1-2, een gemeenschappelijke hal met bibliotheek, een personeelskamer, een directeurskamer, een IB-ICT kamer, diverse verbindingsruimtes en magazijnen. Er is ook een invalidentoilet en douche aanwezig. De school beschikt over een grote speelplaats met een aantal speeltoestellen. De speeltoestellen zijn in het beheer van de speeltuinvereniging ‘Oenze Speulplekke’.

Voor meer informatie:  website bekijken en Facebook .