Badmintonnen mag weer

Toen het RIVM in Maart zei dat we niet meer mochten badmintonnen in de Buddingehof kwam dat best onverwacht. Net zo onverwacht kwam het goede nieuws dat we weer mochten spelen. Het is toch wel weer lekker om je weer te kunnen uitleven met je sport.

Met wat kleine aanpassingen in verband met Corona gaan we weer elke Woensdag badmintonnen. Mocht je nu ook zin hebben om weer lekker te sporten in de Buddingehof, kom dan eens een kijkje nemen of doe meteen lekker met ons mee. De eerste drie keer mag je zo komen proberen. We hebben een leen racket voor je liggen en we helpen je bij het spel als je nog niet eerder gebadmintond hebt. Als je lid wordt krijg je een mooie bidon cadeau. We spelen op de Woensdag avond van 20.15 uur tot 22.30 uur. Kijk ook even op onze website. www.badmintonclubruinerwold.jouwweb.nl
Tot ziens