Online Quarantaine Bingo

Omdat we dit jaar helaas geen feest mogen organiseren, organiseren we voor al onze leden een gratis Online Quarantaine Bingo. Ook mogen alle kinderen uit Oosteinde die nog de basisschool gaan gratis meedoen. Er zijn ook dit jaar weer prachtige prijzen te winnen die door de Buurtvereniging en de sponsoren beschikbaar zijn gesteld. We draaien 6 rondes : een kinderronde, meer voor mannenronde, meer voor vrouwenronde, waardebonnenronde, pakkettenronde en als klapper nog een megaronde.

De prijzen van de megaronde bestaan uit:
1. Ballonvaart voor 3 personen twv 450 euro
2. WagenaarWood houten picknicktafel twv 349 euro
3. JBL Xtreme speaker twv 169 euro

Een greep uit de andere te winnen prijzen zijn: JBL Koptelefoon, Rituals pakketten, Kinderfotocamera, Happy Socks pakketten, diverse spellen, levensmiddelenpakketten, waardebonnen en nog vele andere prachtige prijzen.

Als je bingo hebt, app dan zo snel mogelijk BINGO naar nummer 06-16 06 85 77 en app daarna een foto van jouw kaart. Degene die het eerst BINGO appt, ontvangt bij een geldige bingo de pri js . Zet dus voor aanvang van de bingo het telefoonnummer 06-16 06 85 77 in je telefoon zodat je bij een eventuele bingo snel kunt handelen.

De eerste pri jzen en de pri jzen van de megaronde worden op de avond zelf rondgebracht. De overige pri jzen brengen we zaterdag 27 juni rond. Samen met deze krant ontvangt ieder lid een gratis bonnenboekje en de contributiekaart. De kinderen van de Wezeboom kri jgen de bonnenboekjes op school uitgereikt. Kinderen die niet naar deze school gaan, kunnen via Nienke Kaper een bonnenboekje aanvragen. Het bonnenboekje wordt dan nagebracht. Kijk ook eens hier voor meer algemene informatie over bingo.

Tijd: 20:00 uur – 23:00 uur
Waar: Thuis
Wanneer: 26 juni 2020 vanaf 19:45 uur
Te volgen via YouTube kanaal van Buurtvereniging Oosteinde
Start bingo: 20:00 uur