Try-out voorstelling Margriet Bolding in Karstenhoeve

In samenwerking met het Huus van de Taol verzorgt de Karstenhoeve een avond voor alle Drenten, zowel de geboren als de nieuwe Drenten. Try-out van de theater voorstelling: Familie te koop van Margriet Bolding. Nog vóór deze voorstelling in veel Nederlandse theaters te zien is, wordt deze eerst in de Karstenhoeve opgevoerd.

‘Waarom je hele leven aan dezelfde familie vastzitten. Als je die voor een goede prijs kunt verkopen kun je zelf de markt op of er misschien nog wat leukers in de aanbieding is. Op internet staat vast nog wel een leuke brabantse familie op familieplaats.nl. Eindelijk die bourgondische moeder met die hartelijke lach waar je altijd van gedroomd hebt. Of neem dat ene familielid waar je vanaf wilt gewoon eens mee naar deze voorstelling. Ruilen mag altijd’.

Met muzikale omlijsting door Geert Jan Brader.

Kaarten voor 12,50 per stuk te reserveren via info@karstenhoeve.nl of u kunt inspreken op de voicemail: 0522-481447.