Kinderboekenweekactiviteiten in de bibliotheek

Kinderboekenweekactiviteiten in de Bibliotheek

Qbuzz en Bibliotheken De Wijk en Ruinen vieren samen de Kinderboekenweek

In de bibliotheken De Wijk en Ruinen vieren we op zaterdag 5 oktober in De Wijk en zaterdag 12 oktober in Ruinen van 13.30 tot 16.30 de Kinderboekenweek met verschillende activiteiten. Zo kunnen kinderen spelletjes spelen, een zelfrijdend voertuig maken of meedoen met één van de andere toffe activiteiten! Verder komt Qbuzz langs met een echte bus.

Samenwerking Qbuzz

Tijdens deze dag werkt de bibliotheek samen met Qbuzz. Er komt een buschauffeur van Qbuzz met een bus langs en vertelt over de werkzaamheden achter het stuur. Ook wordt er in de bus voorgelezen. De bibliotheek probeert steeds vaker de samenwerking te zoeken om onderwerpen beter te kunnen toelichten.