Taxatiemiddag bij museumboerderij De Karstenhoeve.

Op zaterdag 7 september 2019 van 13.00 uur tot 16.00 uur is er een taxatiemiddag van antiek en curiosa in de Karstenhoeve voorafgaand aan de antiek- en curiosaveiling op 5 oktober a.s.

Om iedereen in de gelegenheid te stellen (oude) voorwerpen voor de veiling aan te bieden, vindt er eerst een taxatiemiddag plaats. Taxateur dhr. Enno de Boer uit De Wijk is in de Karstenhoeve aanwezig om de waarde van de goederen vast te stellen. U kunt daarna eventueel besluiten of u uw goederen wilt laten veilen. Om lange wachttijden te voorkomen vragen wij u niet meer dan 5 items voor taxatie mee te nemen. Aanmelden is niet nodig en de taxaties zijn gratis. Het is uiteraard ook mogelijk rechtstreeks en meerdere goederen voor de veiling aan te bieden. Info: telefonisch 0522-481447 of via info@karstenhoeve.nl

Museumboerderij De Karstenhoeve, Dokter Larijweg 21, Ruinerwold.