Kom je gezellig helpen om de Kolonie te pimpen?

De Kolonie is op zoek naar vrijwilligers die willen helpen om de Kolonie op te pimpen. Het gaat met name om verf- en sauswerkzaamheden. 
Met het sluiten van café Oosteinde is het van extra belang om de voorzieningen die we nog hebben in ons dorp te laten aansluiten bij de wensen van de gebruikers. Als we elkaar willen blijven ontmoeten, dan helpt een prettige, sfeervolle en warme entourage van De Kolonie daarbij. Dit is voor de activiteiten van de Buurtvereniging ook van groot belang.

Vandaar dat de afgelopen winter een werkgroep is samengesteld om de Kolonie gezellig te maken. Deze werkgroep is de laatste maanden druk geweest met eerst plannen maken en nu met de uitvoering daarvan. Het grootste gedeelte van de werkzaamheden bestaat uit het schilderen van binnenkozijnen en –deuren en het sauzen van de muren. Daar is al een gedeelte van gedaan, maar De Kolonie kan zeker nog hulp gebruiken.
Heb jij tijd en zin om hierbij te helpen? Je bent een held, dat is geweldig! De klusdagen staan gepland voor de zaterdagen 20 en 27 juli en 3 en 10 augustus. We beginnen om 9:00 uur. Wil jij assisteren? Geef dan aan Edwin Weide door op welke dag je kunt helpen.

app, bel of mail Edwin: +31 6 23792329, weide.ruinerwold@gmail.com

Kom op, met z’n allen de schouders eronder!