6 april was de langverwachte workshop Mozaïek plakken van de Social Sofa dan eindelijk een feit. Onder leiding van een mozaïek-pro werd aan de eerste groep enthousiastelingen uitgelegd hoe dat nu werkt, dat plakken. Na wat theorie werd vooral lekker aan de slag gegaan en werden de deelnemers eerst wildenthousiast, maar daarna ook bloedfanatiek!

Deze workshop was dan ook razend goed voorbereid door Ageeth Wever en Sandra Holtrop, ondersteund door onze Belangenvereniging Oosteinde. Er was zelfs gedacht aan taart voor een feestelijke opening van het plakseizoen!

En dat enthousiasme blijft dan toch wel plakken, dus hebben deze topplakkers nu zelf plaksessies georganiseerd: op de maandag- en donderdagavonden wordt er in de loods bij gastheer Transportbedrijf Van Dijk geplakt vanaf 19.15 uur. En voor de ochtendmens is er op zaterdag tussen 10 en 13 uur de mogelijkheid om mee te plakken.

En dat is precies waar het om draait: samen leuk bezig zijn. Onze ambitie is dat heel Oosteinde plakt, dus kom langs om te kijken, te plakken of een kopje koffie te drinken. iedereen is van harte welkom om te blijven plakken!

Geef je op bij of vraag wat meer info aan:

Niesje via 06-12623791 of Esther via 06-36168185