Pimp de Kolonie!

Na een grondige voorbereiding is de start gemaakt met het “oppimpen” van ons dorpshuis De Kolonie! Dit houdt in dat er een aantal relatief kleine ingrepen worden uitgevoerd om de uitstraling en sfeer van met name de hoofdruimte te verbeteren. relatief klein, want het is altijd werk… Interesse om een keer mee te klussen? Geef je op bij Edwin Weide!

Met het sluiten van café Oosteinde is het van extra belang om de voorzieningen die we nog hebben in ons dorp te laten aansluiten bij de wensen van de gebruikers. Als we elkaar willen blijven ontmoeten, dan helpt een prettige, sfeervolle en warme entourage daarbij.

Vandaar dat enkele enthousiastelingen van de werkgroep met elkaar aan de slag gingen op Goede Vrijdag. Als eerste stonden de kozijnen op het programma, die met een nieuwe omlijsting ook een nieuwe uitstraling krijgen.

Maar het is niet allemaal nieuw en eigentijds wat de klok slaat: om de juiste sfeer te creëren zijn juist ook de elementen uit de tijd van toen van belang. ’s Middags zijn er daarom enkele panelen opgehaald die een bijzonder herkenbare verrassing zullen vormen in het interieur? Lijkt het je leuk om te helpen bij de verbouwing of bij het beheer van De Kolonie? Laat het ons weten, je bent meer dan welkom!