Buurtvereniging organiseert familiefietstocht

Hemelvaartsdag 30 mei 2019: Nieuwste fietspaden in De Wolden beleven tijdens familiefietstocht
He’j de band’n al vol met wind? Want Hemelvaartsdag is in aantocht! En dat betekent: ‘op de fietse’ met Buurtvereniging Oosteinde (BVO). Elk jaar organiseert BVO de populaire familiefietstocht op Hemelvaartsdag.

In de omgeving staat deze fietstocht al sinds jaar en dag bekend vanwege haar prachtige afwisselende routes en gezelligheid. Ook dit jaar organiseert de BVO de jaarlijkse Hemelvaarts fietstocht. Een tipje van sluier: Dit jaar gaan we de nieuwe fietspaden in de omgeving uitproberen. Een prachtige beleving door de natuur van o.a. Ruinen en Echten.

De fietstocht start bij Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe aan de Wolddijk te Ruinerwold. Iedereen is van harte welkom om aan deze heerlijke tocht deel te nemen. Leden, niet leden, jong en oud, iedereen is welkom! Neem je picknickkleed en jouw goede humeur mee en kom gezellig meefietsen. Hier en daar kun je opstikk’n en zorgen wij voor gezonde versnaperingen.

Er kan gestart worden tussen 13.00 en 14.00 uur. De afstanden zijn rond de 25 en 40 km.
De kosten bedragen voor leden € 1,= en voor niet leden € 3,=.
Het einde van de fietstocht is bij Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe. Hier kunnen de deelnemers een gratis consumptie nuttigen.