Klik en Tik is een computercursus voor beginners, voor mensen die nog niet wegwijs zijn op de computer en op internet en dat wel graag willen worden. In de cursus wordt geleerd gebruik te maken van de mogelijkheden van de computer, zoals een tekst maken, e-mailen, websites bekijken en hoe je bestanden kunt downloaden.

Digisterker/aan de slag met je DigiD is een cursus waar aandacht is voor het aanvragen van een DigiD, het aanvragen van een toeslag, omgaan met overheidswebsites. Bij deze cursus is een beetje computerervaring wel nodig.

Wanneer

Klik en Tik / computercursus voor beginners op de computer of laptop start op dinsdagochtenden indien er voldoende cursisten zijn.

Tijd: 10.00 uur tot 12.00 uur

Klik en Tik / computercursus voor beginners op de tablet start op donderdagochtenden indien er voldoende cursisten zijn.

Tijd: 9.30 tot 11.30 uur

Digisterker / Aan de slag met je DigiD start op dinsdagochtenden indien er voldoende cursisten zijn.

Tijd 10.00 uur tot 12.00 uur

Op dinsdag in de even weken is er in bibliotheek Ruinerwold een digitaal inloopspreekuur, van 14.00 uur tot 16.00 uur. Informatie en aanmelding voor de cursussen: www.bibliotheekruinerwold.nl of 088-0128445