Inmiddels ook een traditie: naast de perenpluk vindt er op de eerste zaterdag van oktober ook de bekende antiek- en curiosaveiling plaats op de deel van Museumboerderij De Karstenhoeve. Om 13.00 uur klimt de veilingmeester met zijn gevolg op de boerenwagen en begint de veiling van de diverse kavels. Tijdens de taxatiemiddag zijn er weer tal van bijzondere items ingebracht, die voor verkoop worden aangeboden. Sieraden, schilderijen, serviezen, klokken en nog veel meer kunnen op deze middag (vaak voor een leuke prijs) van eigenaar wisselen!

Uiteraard zijn deze goederen van te voren te bezichtigen:

Vrijdagavond 5 oktober van 18.00 uur tot 20.00 uur

Zaterdag 6 oktober van 10.00 uur tot 12.30 uur.

De veiling begint om 13.00 uur.

Voor info: Museumboerderij De Karstenhoeve, Dokter Larijweg 21, Ruinerwold. Telefoon 0522-481447, info@karstenhoeve.nl