Weet jij wat er allemaal te beleven is in Oosteinde? Op 26 mei ontmoeten bewoners, bedrijven en bezigheden elkaar in en om het dorpshuis De Kolonie. Alle ondernemers en verenigingen zijn uitgenodigd om zich te presenteren en alle belangstellenden zijn welkom om elkaar te ontmoeten op dit gezellige evenement.

Onze burgemeester Roger de Groot opent deze dag het evenement om 11:00 uur en verzorgt ook de officiële ingebruikname van het verbouwde dorpshuis De Kolonie en het nieuwe speelveld. Er zijn gezellige kraampjes van verenigingen en ondernemers, er is horeca en op het schoolplein zijn leuke dingen te doen voor de kinderen. Neem ook een kijkje bij Obs de Wezeboom, de leerlingen laten deze dag hun school aan u zien.

De Social Sofa komt ook naar Oosteinde op 26 mei. Deze betonnen ontmoetingsplek krijgt een prominente plek in Oosteinde. met een afbeelding erop, gemaakt in mozaïek. Er is een prijsvraag voor het mooiste ontwerp! Kom een kijkje nemen op zaterdag aanstaande, iedereen is van harte uitgenodigd! Zaterdag 26 mei 11:00 uur-17:00 uur

Het complete programma en de laatste nieuwtjes voor deze dag vind je op de facebookpagina van Oosteinde.info. Like deze pagina en mis nooit meer het laatste nieuws.