In samenwerking met het Huus van de Taol treden vrijdagavond 20 april het schrijverspaar Marga Kool en Jan Veenstra en zangeres Annemiek Drenth voor u op.

Marga Kool en Jan Veenstra schrijven samen een wekelijkse column in het Dagblad van het Noorden. Daarin reageren ze, vaak gekoppeld aan de actualiteit, op elkaars hebbelijkheden, alledaagse ergernissen en verwonderingen. De subtiele verwoordingen, de kleine steekjes onder water en de twee verschillende invalshoeken geven elke column een fijne twist.

Annemiek Drenth won de eerste editie van het Drentse liedtiesfestival in 2012 met het liedje ‘ik ben zo wies’ en ze treedt regelmatig op met zelfgeschreven Drentse liedjes en Drentstalige covers van andere musici. Daarnaast zingt ze als zangeres bij verschillende bands.

Het belooft een leuke, humoristische avond te worden afgewisseld met mooie liedjes.

Waar: Museumboerderij De Karstenhoeve

Wanneer: Vrijdagavond 20 april. Aanvang: 20.00 uur. De deel is open vanaf 19.30 uur

Entree: € 10,00 Kaartverkoop: telefonisch 0522-481447 of via de mail: info@karstenhoeve.nl

Museumboerderij De Karstenhoeve, Dokter Larijweg 21, Ruinerwold.