Museumboerderij De Karstenhoeve doet ook dit jaar weer mee aan de actie NL Doet op zaterdag 10 maart en hoopt op deze manier met veel vrijwilligers de lemen vloer van de deel van een nieuwe laag lijnolie te voorzien. Hiervoor moet de deel worden ontruimd ( stoelen en tafels weg) zonodig museumstukken aan de kant, lijnolie aanbrengen en alles weer terug op de plek zetten. Ook kan er nog koper worden gepoetst, met de ragebol rond enz. Kortom er is genoeg te doen.

Lijkt het u leuk om een dag gezamenlijk de handen uit de mouwen te steken dan bent u op zaterdag 10 maart van 09.00 uur tot 15.00 uur van harte welkom om te komen helpen met deze klussen.U ontmoet andere vrijwilligers en het is altijd erg gezellig. De koffie/thee staat klaar en tussen de middag zorgen wij voor soep en broodjes. Voor opgave of inlichtingen : telefoon 0522-481447 / info@karstenhoeve.nl of via de site van NL Doet.