Op zondag 17 december geven het Vrouwenkoor Capriccio onder leiding van Claartje van Dokkum en het Meppeler Mannenkoor onder leiding van Roelof Bosma een Kerstconcert in N.H. kerk Blijdenstein in Ruinerwold, elk met een bijzonder en sfeervol kerstrepertoire. Gezamenlijk sluiten de twee koren het concert vierstemmig af met enkele Christmas carols van vermaarde componisten/arrangeurs als John Rutter en Karl Jenkins. Ook is er samenzang van bekende kerstliederen en wordt met alle aanwezigen een kerstcanon ingestudeerd. Johannes Dijkstra en Mannes Hofsink verzorgen de muzikale begeleiding. Dit concert wordt mede georganiseerd door Scala Centrum voor de Kunsten. De entree is gratis, wel is er een openschaal collecte voor een bijdrage in de kosten. Het concert begint om 15.30 uur en zal om ± 17.00 uur eindigen.