Woensdag 22 november reden we met 5 auto’s naar Meppel. We gingen met 22 dames lunchen bij lunchcafé Van Bikkels in Meppel. Daar aangekomen begonnen we met een drankje. Daarna werd per tafel de lunchkaart uitgedeeld. Deze was zeer uitgebreid en we konden aanstrepen wat we wilden eten. Ook werden we welkom geheten door Daniëlle Hut. Zij runt samen met haar man Sander en enkele cliënten van het Thomashuis dit lunchcafé. Ze deden allemaal hun stinkende best om ons naar de zin te maken. Het eten wat we kregen was erg goed verzorgd en smaakte prima. Velen kozen een kop soep of een lekkere flammkuchen.

Aansluitend deze heerlijke lunch gingen we richting het Thomashuis. Hier kregen we uitleg en een rondleiding door het Thomashuis.

We zagen enkele kamers, de badkamer en de huiskamer. Daarna werden we verwend met een kopje koffie/ thee met eigen gebakken speculaas erbij. We zaten hier erg gezellig ook enkele cliënten kwamen bij ons zitten. Toen we bij het Thomashuis wegreden werden we uitgezwaaid

Daniëlle en Sander heel hartelijk bedank voor de lekkere lunch en deze gastvrijheid.

We kunnen een ieder aanraden om eens gezellig en lekker te gaan lunchen bij Van Bikkels in Meppel.