In opdracht van de gemeente De Wolden is Beugel Infrastructuur BV gisteren gestart met het herstraten van de weg Weerwille in Ruinerwold.

In de periode van 13 november tot en met 22 december worden de weg Weerwille en het naastgelegen voetpad herstraat. Het gaat om het gedeelte tussen de rotonde bij de N375 en de kruising met De Weidenweg. Aan het gedeelte vanaf De Weidenweg richting Oosteinde worden geen werkzaamheden uitgevoerd. Dit in afwachting van het definitieve ontwerp van het aan te leggen fietspad tussen Weerwille en Oosteinde.

Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren is het noodzakelijk om de weg Weerwille geheel af te sluiten voor het verkeer. Omleidingsroutes worden aangegeven door borden. Door (weers)omstandigheden kan een aanpassing van de planning noodzakelijk zijn. Via de website van Gemeente De Wolden worden wijzigingen aangegeven.

Meer informatie is te krijgen bij uitvoerder Jan Wolbink van Beugel Infrastructuur BV via telefoonnummer 0593-522578. Of bij René Ramaker van gemeente De Wolden. Hij is te bereiken via telefoonnummer 14 0528.