Op De Wezeboom is Jaydee de Vos een bekend gezicht. Als juf valt ze regelmatig in en is ondertussen ook een onderdeel van het team. Nu zo vlak voor de zomervakantie eindigt haar werk in groep 3/4. Een aantal ouders heeft voor haar én de school een verrassing geregeld. Naast het werken op scholen heeft ze namelijk ook een grote passie voor paarden.

Samen met haar zus Joyce de Vos is ze regelmatig te zien op paardenevenementen. Met hun paarden treden ze regelmatig op om te laten zien wat je kunt bereiken met plezier en samenwerking.
Woensdagochtend 12 juli stond ineens Jaydee haar zus op school met 2 paarden, Bo en Indy.

Jaydee was enorm verrast! Na bijgekomen te zijn van de eerste schrik hebben beide zussen een prachtige show weggegeven voor alle leerlingen. In de stromende regen hebben ze laten zien wat beide paarden allemaal kunnen; Kusjes geven, springen, ballonnen kapot trappen, liggen en nog veel meer. De leerlingen hebben met open mond toegekeken! Wat een leuke verrassing zo aan het eind van het schooljaar!