Boerendrokte zaterdag 22 juli 2017 van 11.00 uur tot 16.00 uur.

Zaterdag 22 juli is er voor de derde keer weer veel reuring in en om de Karstenhoeve. De dochter des huizes is net bevallen en ligt nog bij te komen in de bedstee. De baker heeft het druk met het verzorgen van moeder en kind. Vrouw Karsten en opoe maken zich druk om de naam van de boreling. Wie wordt vernoemd? Een paar naobers moeten op pad om familie en buren te laten weten dat er zich een nieuwe wereldburger heeft aangediend maar komen ze nuchter terug? Ondertussen zijn de meiden druk in de weer met het wecken en inmaken van de groenten. De knechten zijn aan het hooien. Verder de dagelijkse beslommeringen in en om de boerderij anno 1920. Kortom het is weer een hele boerendrokte op 22 juli. Nieuwsgierig geworden? Kom het zelf zien en ervaren!

Museumboerderij Karstenhoeve, Dr. Larijweg 21, Ruinerwold.

Informatie: info@karstenhoeve.nl of tel.0522-481447.