Een van de mooie bezienswaardigheden van Ruinerwold is toch wel Museumboerderij De Karstenhoeve! Ieder jaar kunnen we weer een groot aantal bezoekers verwelkomen en vertellen over de historie van het boerenleven en van Ruinerwold.

Nu zoeken we nog mensen die op de laatste maandag van de maand ’s middags van 13.00 uur tot 15.00 uur willen helpen schoonmaken. De data zijn : 29 mei, 26 juni, 31 juli, 28 augustus en 25 september . Het gaat hierbij vooral om het stof (en spinnen) vrij maken van het museumgedeelte, zodat we weer vol trots het prachtige museum aan de gasten kunnen laten zien.

Ook zouden we graag mensen erbij willen hebben die een gedeelte van de rondleiding willen doen. Of in ieder geval aanwezig willen zijn tijdens de openingstijden om de gasten te ontvangen en deze te voorzien van koffie of thee enz.

Interesse? U kunt even bellen met de beheerder Petra Nieuwenhuis : telefoon 06-13750919 of een mailtje sturen aan info@karstenhoeve.nl

Met vriendelijke groet,

Petra Nieuwenhuis.