Toneelvereniging UDI speelt ‘Laat mij maar lekker zitten’

udi-nov-2016Toneelvereniging UDI uit Ruinerwold speelt op zaterdag 5 november een klucht in drie bedrijven met als titel ‘Laat mij maar lekker zitten’ van schrijver Peter Damen in café Centraal in Ruinerwold. De middagvoorstelling voor senioren begint om 14.00 en de avondvoorstelling begint om 20.00 uur. Op zaterdag 12 november speelt UDI het stuk nog een keer in Dorpshuis De Barg’n in Berghuizen. Het belooft weer een leuke voorstelling te worden met als debutant Joost van ‘t Zand.

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa. De entree is zowel voor ’s middags als ’s avonds € 5,- voor niet-donateurs en € 2,50 voor donateurs. Muziek en verlichting wordt verzorgd door Bart Kiers. Tijdens de welkende verloting zijn er weer leuke prijzen te winnen.

De enthousiaste spelers zijn al weken aan het repeteren en ook aan de aankleding van het decor wordt weer hard gewerkt. De regie is in handen van Elly Remmelts en Jan van Elp souffleert.

Wout zit in een pas geopende gevangenis met nieuwe richtlijnen. Eén daarvan is: twee personen op één kamer. Zijn vrouw vindt dit helemaal niks. Advocaat Yvette vindt dit helemaal niet kunnen en onderneemt actie. Wout zijn collega Benny komt ook in actie. Hij bedenkt samen met andere collega’s een slim plan om Wout te bevrijden.. alhoewel.. slim?! En wil Wout eigenlijk wel vrij?

Nieuwsgierig geworden of Wout vrij komt? Noteer dan de datum in uw agenda.