KIOS D1 overtuigend kampioen 1e klasse

kios kampioen1Afgelopen zaterdag heeft KIOS D1 haar reeds behaalde kampioenschap overtuigend een vervolg gegeven. In De Wijk werd tegen de leeftijdgenootjes van Roreko D1 een spetterende 2-19 overwinning behaald. Door deze overwinning zijn ze nog één wedstrijd af van een volledig clean sheet, oftewel een competitie zonder puntverlies. Dit ondanks toch ook zeker de nodige weerstand van het grootste deel van de ploegen.

Alleen Roreko D1 en Hoogkerk D1 waren ploegen waar de tegenstand beperkter was. Met het ongeloofelijke doelsaldo van 135 voor en 57 tegen (in 11 wedstrijden) zijn ze dan ook de terechte kampioenen. Na de wedstrijd tegen Roreko werd het kampioenschap gevierd. Een medaille en wat lekkers van de jeugdcommissie, een bloem van sponsor Rietdekkersbedrijf Schipper en aansluitend patat eten bij Cafetaria ’t Wold.

Op 7 maart speelt dit zeer talentvolle team nog uit tegen Hoogkerk D1, waarna dan gewerkt kan gaan worden naar de veldcompetitie, waarin ze uit gaan komen in de klasse net onder de landelijke hoofdklasse. Ook hierin zou het team van de trainers Jan Oosting en Mariska Meijer mee moeten kunnen draaien.

Op de foto (van links naar rechts):
vooraan: Jeroen Jalvingh, Jan Junior Boverhof, Hessel Broekhuizen en Casper Jalvingh
achteraan: Jan Oosting (trainer/coach), Sacha van der Wal, Sam Meijer, Julie Dingsté, Moniek Huiskes, Femke de Boer en Mariska Meijer (trainster)